Адриана Русенова – Водещ
Завършва бакалавър специалност „PR“ и магистратура „Режисура“ в Нов Български Университет. С телевизия се занимава повече от 10 години. Първият й допир с тази професия е като водеща на модна рубрика в магазинно предаване по ТВ „7 дни”. Работи като водеща на Бизнес новини по ТВ „ДЕН” и репортер в предаването „Произведено в България”.
От 2005 г. е автор и водещ на предаването „Пътят към успеха”, излъчвано по „Канал 3”, а от 2007 г. – автор и водещ на международното туристическо предаване „Професия Турист”.
За себе си казва, че обича да съчетава полезното с приятното, да пътува много и открива нови и интересни места, които да покаже на всички пред малкия екран.

.

Наталия Петрова – Репортер
Завършва бакалавър специалност „Международни отношения” и учи втори бакалавър, специалност „PR“ в Нов български университет. Магистратурата си завършва във Виена, където и живее. Занимава се с телевизия от няколко години. Била е репортер на предаването „Пътят към успеха”, излъчвано по „Канал 3”. В момента е репортер и водещ по заместване в предаването „Професия турист“. Снимала се е също и в музикални клипове, реклами, игрални филми. „Професия Турист“ я привлича заради възможността да пътува и да бъде част от едно ново приключение.

.

Добромир Николов – Оператор и режисьор
Завършил е НБУ, специалност „Монтаж“. Учи и „Операторско майсторство“. Заснел е и режисирал много видеоклипове на известни изпълнители, оператор на пълнометражен игрален филм „Гераците“, режисьор на документален филм за група „Ватикана“, режисьор на пулт на документален филм „Паркур – начин на живот“.
Млад, но изключително талантлив оператор и режисьор.

.

Калин Пенчев – Оператор
Работи като оператор от 9 години. Има опит в заснемането на музикални концерти (симфонии, джаз и клубни концерти), спортни изяви (футбол, баскетбол, хокей на лед и други). Бил е част от екипа на „Страх“, „Пълна лудница“, „На кафе“ и „България търси талант“. Обича да пътува и е привърженик на екстремните спортове.

.

.

Момчил Александров – оператор и режисьор
19 години живее и работи в Испания, където завършва и специалност „Кино и телевизионна режисура“. Като главен оператор заснема 3 игрални и над 70 късометражни испански филма. В България е главен оператор на големи концерти. Заснема и клипове на изпълнители като Лили Иванова. Отговорен оператор на пилотния епизод „Домашен арест“. „Професия турист“ го привлече заради страстта му към пътуването и опознаването на нови дестинации.

Menu