Туристическо предаване Професия ТУРИСТ се снима извън България, дори и на места непознати и недостъпни за много хора. Това е първият български екип допуснат да снима уникални природни явления, скъпоценности, струващи милиони, както и интересни традиции, скрити от човешкото око.
Поднесено забавно и непринудено, Професия ТУРИСТ показва на своите зрители приказни места по цялото земно кълбо, запознава ги с културата, традициите и обичаите на други народи, позволява има да станат свидетели на природни забележителности и да се докоснат до един различен свят. Идеята е, гледайки предаването, човек да поиска да пътува до определена дестинация, а ако вече е ходил, да я погледне от друг ъгъл и преоткрие за себе си отново този маршрут.
Професия ТУРИСТ е за хората, които обичат да пътуват, за любознателните, свикнали да съчетават полезното с приятното, за тези, които ще преживеят едно вълнуващо пътешествие вкъщи пред телевизора.

Гледайте Професия ТУРИСТ по „Травел ТВ“ в събота от 18:30 часа, както и повторенията в неделя от 15:00 часа и сряда – 16:00 часа.

Част от Рекламно-продуцентска къща „Медиа ФЕАР”

Menu